Vegansk Vægttab

Af Kira Eggers.

Det er den første bog jeg har set om vegansk vægttab i Danmark, og sikke en strålende ide, selvom man er veganer kan man godt have problemer med vægten. Det vil måske komme som en overraskelse for nogen mennesker, men fordi man er veganer er det ikke ensbetydende med, at man er evig sund, man kan sagtens både være usund og veganer på samme tid.

Men for at vende tilbage til bogen, så har Kira skrevet en rigtig inspirerende bog der også henvender sig til ikke veganere. Bogen går i grove træk ud på, at man kan blive fit, slank og mentalt stærkere på 12 uger hvis man følger de forskellige (kost) råd i bogen. Der er forskellige madplaner regnet ud på kalorier, der er lækre opskrifter og et kapitel om hjemmetræning. Bogen er skrevet ud fra Kiras egne erfaringer og virker på mig som en meget personlig bog.

Kira er uddannet kostvejleder og lever til daglig af vegansk kost, og hun fortæller om hvorfor hun har valgt som hun har, nemlig at leve af plantebaseret kost.

Jeg er glad for mit køb af bogen, ikke fordi jeg skal tabe mig, men for at få inspiration til sunde, mættende og nærende måltider, jeg er blevet lidt klogere på vitaminer og især er jeg vild med Kiras bud på hvordan en vegansk slanke madpyramide bør se ud.

Jeg vil helt kart anbefale alle der går op i kost og gerne vil holde den slanke linje i at købe bogen, og samtidig kan man tabe sig og holde sig fit med god samvittighed.

Jeg købte min bog i Bog og idé til 250 kr.