Clean the world society

Hjælp med at gøre en forskel.

Vi ved alle sammen godt, at den er hel gal med vores økosystem, overalt både fra nyhederne og i de sociale medier bliver vi bombarderet med hvor i dårlig stand vores verden efterhånden er i.

Jeg tror det er meget menneskeligt at håbe på, at en eller anden vil opfinde noget smart, så vi kan få ryddet op og gøre noget godt for vores klima. Gang på gang ser vi hvordan der i havet er dannet kæmpe plastik øer, vi ser dyr der lever på strande fyldt med affald, vi ser dyr der er viklet ind i plastik. Vi mennesker er den største trussel mod denne jord og hvis vi ikke gør noget, så er der kun en vej og det er skræmmende at være tilskuer til. Det er netop derfor jeg har valgt ikke at være tilskuer længere derfor har jeg stiftet Clean the world Society for det måske naive håb, at kunne gøre en positiv forskel i verden.

Konceptet er meget enkelt, når du ser noget affald der ligger og flyder, saml det op og smid det i en affaldsspand, på den måde får vi det væk fra naturen og hen hvor det hører hjemme – på forbrændingen.

Desværre er det ikke alle lande der har sådan et veludviklet sorteringssystem som vi har i Danmark. På ferien i Brasilien samlede  jeg affald på stranden hver morgen (læs mere her) Men desværre har de ikke her i Taiba nogen former for sortering, det hele ryger i samme container. Men i det mindste fik vi fjernet affaldet fra stranden og det må man jo se som et positivt tiltag i sig selv.

Indsamlet på Taiba beach

Jeg har – som skrevet tidligere – oprettet en gruppe på Facebook der hedder Clean the world society, jeg håber du har lyst til at melde dig ind. Jo flere vi er jo bedre, og jo mere affald vi får samlet sammen jo bedre, husk at lidt har også ret, men sammen kan vi gøre en forskel. Vi er alle en del af denne verden, så lad os holde den ren og lad os hjælpe de forsvarsløse dyr der er tvunget til at leve i vores affald.

Du kan også følge Clean the world societyInstagram

 

Leave a Reply