Sort bønne paté med stegte champignoner

Jeg er vild med denne bønnepaté, den er sund, smager godt og er fyldt med proteiner. What’s not to like?

Med denne portion har du til mange dage. Hvis du som mig spiser den til frokost på et stykke rugbrød,  kan den sagtens holde i en uges tid i en lufttæt beholder.

Du skal bruge:

  • 4 del kogte sorte bønner
  • 1 dl. champignoner stegt på panden i lidt olie og evt. citron
  • 1/2 rød peber skåret i mindre stykker
  • 1/2 d. solsikkefrø
  • 1 spsk. citron
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1/4 dl. vand
  • 1 tsk. stødt koriander
  • Smag til med salt og peber 

Fremgangsmåde:

Blend det hele sammen så et bliver en jævn masse, men undgå at purere det fuldstændig. Pateen skal stadig have en lille smule struktur, det gør ikke noget at det “knaser” lidt. Pynt med rødpeber, agurk eller hvad du foretrækker og nyd en lækker mad med sort bønne paté.

Velbekomme!

Du kan også se mine andre lækre pateer her:

Leave a Reply