Pitabrød med havregryn

En portion giver 8 pitabrød.

Du skal bruge:

  • 25 g. gær
  • 3 dl. vand
  • 50 g finhvalset havregryn
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • ca. 400 g. hvedemel

Fremgangsmåde:

Opløs gær i lunkent vand. Tilsæt salt, havregryn og mel. Ælt dejen til den er glat og smidig.

Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i en time.

Ælt derefter dejen godt igennem på et meldrysset bord. Del dejen til 8 lige store stykker, og tril dem til en rund bolle. Rul bollerne ud med en kagerulle til små pandekager.

Lad dem efterhæve i ca 15 min.

Bages i ovnen i 8-10 min. ved 220 grader.

Den høje ovnvarme gør, at brødene bliver hule, å de kan åbnes og fyldes med det fyld man har lyst til.

Velbekomme!!

Leave a Reply