Ravioli med grønne asparges og champignon.

Sommeren er over os, bøgen er sprunget ud og endelig er det sæson for friske grønne asparges, jeg synes, at asparges passer super godt sammen med ravioli og svampe, så hvorfor ikke opfinde en ret med de tre ingredienser. Den er meget simpel at lave og smager rigtig godt.

Du skal bruge:

  • 250 g grønne asparges
  • 200 g champignon
  • Citronskal og citronsaft fra 1/4 cirton
  • 11/2 dl soya fløde
  • 2 spsk gærflager
  • Frisk vegansk ravioli – (kan købes i Irma)
  • salt og peber
  • Bredbladet persille til at pynte med

Fremgangsmåde:

  • Rens og skyl champignonerne, skær dem i skiver og steg dem i lidt olie på en stegepande
  • Knæk og kasser den nederste lidt træede del af aspargeserne , skyld resten og snit dem fint på langs, eller skær dem i strimler med en kartoffelskræller eller ostehøvl
  • Sæt vandet over til raviolien
  • Tilsæt de revne asparges og tilsæt citronskal, citronskal  og fløden der er rørt sammen med gærflagerne
  • Vend pastaen i retten server. 

Velbekomme!

 

Leave a Reply