Rugbrødssnacks

Hvis du ligger inde med lidt gammelt rugbrød, kan du i stedet for at smide det ud, lave de lækreste rugbrødssnaks. Det eneste du skal bruge er:

  • Vand
  • Olivenolie
  • Salt

Fremgangsmåde:

Skær brødet i tynde skiver, hvis det ikke allerede er skåret fra fabrikken. For at spare på olien dypper jeg først skiverne i en skål vand, lad dem dryppe af og skær dem i kvadrater og læg dem i et lag på en bageplade med bagepapir. Pensel med lidt olie og drys med salt, jeg bruger flagsalt.

Bages i ca. 20 min. ved 180 grader i varmluftovn til de er sprøde.

De er gode at serverer til en velkomstdrink, til en kop te, til topping på en salat eller suppe. De kan også sagtens komme med i skole eller arbejde som en lille eftermiddagssnack – De passer til det hele og smager rigtig godt.

Andre lækre snacks:

Velbekomme!

2 Comments

  1. Karina

    marts 3, 2018 at 7:50 am

    I vores super lækre kantine serverer de dem med en bønnedip til mums siger jeg bare.
    Du kan benytte de kogte bønner du bedst kan lide og har du en rest er det jo bare super der skal ikke så meget til. Man kan også bruge bønner fra dåse. (drænet)
    Op i blender eller foodprocesser med lidt
    Olie start med lidt du kan altid tilsætte mere til sidst.
    Salt
    Hvidløg
    Persille hvis du har
    Spidskommen eller hvad du kan lide.
    Tahin (sesamsmør) bare lidt til at give en cremet konsistens.
    Når du har blendet det skal der vand i til det opnår konsistens af dip som du kan lide det.
    Så er det bare frem med rugbrødschips og dyppe og nyde mmmm

    1. Amalienborg12

      marts 3, 2018 at 8:16 am

      Hold op det lyder lækkert, det er da bestemt noget jeg skal prøve, jeg er vild med bønner.
      Tak for dit tip.
      Med venlig hilsen Bettina

Leave a Reply