Mascara fra benecos

Hvis du skal investerer i en ny mascara, vil jeg gerne anbefale dig denne her fra benecos, Natural beauty, Natural Adorable Lashes. Hvis du ikke i forvejen kender til mærket eller firmaet giver jeg dig her en kort præsentation.

Benecos blev grundlagt i Tyskland i 2008. Firmaets filosofi er at tilbyde forbrugerne naturlige, økologiske kosmetiske produkter der ikke er testet på dyr. Over 72 % af produkterne er veganske. De produkter der er veganske er mærket med et lille hjerte, hvilket gør det en hel del nemmere og meget mere overskueligt at shoppe nyt makeup, især når man som jeg, vil være helt sikker på, at det er vegansk.

Jeg har nogle krav til hvad min mascara skal kunne. Den skal både give fylde og længde, den skal være nem at ligge på vipperne, især må vippehårene ikke blive sådan nogle stive børster, så man ikke kan lægge flere lag på, det er næsten lige så slemt, som hvis mascaraen klumper. Sidst men ikke mindst, så må den ikke smitte af på huden.

Jeg har nu brugt den i en uges tid og jeg må sige, at den lever op til mine strenge krav, den er nem at ligge på vipperne, den klumper ikke, og smitter ikke af på huden, dog giver den ikke så meget volumen og længde til vipperne, men efterlader et mere naturligt look, som også er super flot. Mascaraen er lækker og perfekt til hverdag og til fest. Den indeholder E-vitamin der giver styrke til vipperne

Det kurvede Børstehoved har gummihår, som gør at vipperne bliver skilt fint ad og på den måde giver mest mulig dækning til hver eneste vippe lag for lag. Formen på børstehovedet gør det nemt at komme helt ind i øjenkrogen, men også helt ind til vippekanten.

Farven på mascaraen er Ocean Blue. Det er mange år siden, at jeg har prøvet andre farver end sort, men hvorfor ikke prøve noget nyt? For mig er denne mascara på samme niveau, som nogle af de dyrere mærker, jeg synes at den leverer varen. Den koster kun 99 kr. og det er en fin pris. Faktisk så er benecos meget rimelige i deres priser. Deres reklamebudget holder de på et minimum, og når de samtidig anvender billige miljøvenlige emballager til deres kosmetik, gør det at priserne kan holdes nede på et fornuftigt niveau, hvilket kommer os forbrugere til gode.

Jeg giver denne Natural beauty, Natural Adorable Lashes mascara fra benecos min bedste anbefaling.

</div

Leave a Reply