Se Mit Køleskab

Inden jeg blev veganer, var mit køleskab altid halvtomt og ret kedeligt, hvis man kan sige det om et køleskab, men det var bare ikke særlig inspirerende, det var tit kedelige vakuumpakker med pålæg , diverse oste, pølser, mælk og grøntsager man kunne finde. Det kan jeg ikke længere sige, for nu er det blevet en hel del mere inspirerende at “gå” i mit køleskab, det er fyldt med glade farver, lækre frugter og grøntsager og hjemmelavet mad der bare venter på, at jeg sætter tænderne i dem. Eneste fejl er, at grønsagsskuffen er ALT for lille, jeg kunne godt tænke mig et køleskab med mindst 3 grønsagsskuffer og en hylde til bøtter, glas og hvad man ellers har af forskellige ting. Men sådan er det ikke, så jeg må arbejde med det jeg har, og det går da også fint med det.

Men er det er da dejligt at vide, at alt i mit  køleskab nu er hundrede procent dyrefrit, at der der stort set kun findes hjemmelavede madvarer i det, og så  gør alle de forskellige glade farver altså noget positivt med mit humør. Tænk at jeg hver dag kan fylde min krop med alle de fantastiske madvarer, og helt uden, at det går ud over andre følende væsner, det er en gave til mig selv, min krop, miljøet og ikke mindst dyrene. Det er bestemt det hele værd.

Mangler du inspiration til lækker vegansk mad. Læs mere her

2 Comments

 1. Mille Marthas

  marts 3, 2018 at 6:57 am

  Det ser godt nok lækkert ud det køkeskab ❤❤
  Hvad er der i glassene ?

  1. Amalienborg12

   marts 3, 2018 at 7:15 am

   Mange tak. Jeg synes det er meget vigtigt at have et køleskab der ser inspirerende ud når man åbner det, især som veganer – man når ikke langt på en blød agurk:0)
   I glassende har jeg syltede grønne tomater, syltede agurker – et med skræl og et uden. Tak fordi du spørger.
   Med venlig hilsen Bettina.

Leave a Reply