Test af neglelakker By-K

Ikke sponseret indlæg

Jeg har altid været helt vild med neglelakker, og har altid haft rigtig mange af dem, og i rigtig mange forskellige farver og former, med glimmer og stjerner og hvad man ellers kan få dem med. Jeg føler mig en tand mere feminin med lak på neglende, det ser bare så fint ud. Til hverdag og når jeg er på arbejde bruger jeg gerne en mere neutral farve, end når jeg f.eks. skal ud og spise eller besøge gode veninder, så kan jeg godt finde på at give den gas og vælge en mere iøjefaldende farve.

Nu har jeg så besluttet, at min datter skal alle mine neglelakker, hvilket hun er meget glad for, for hun er bestemt også begejstret for de alle de skønne farver men kan pynte sig med.

Jeg har valgt, at købe 5 neglelakker fra By-K, både fordi produktet er allergitestet, er uden problematisk kemi, den er ikke testet på dyr, men det bedste er, at den er vegansk (Læs mere om By-K her)

Jeg var valgt disse fem farver, og de er simpelthen så fine

  • Concealed Love
  • Soft Rush
  • Scarlet Mallow
  • Capucine Rose
  • Buttercup Choc

Penslen er meget nem at bruge, men jeg synes at første lag er lidt svær at ligge, og det ser ikke særlig ensartet ud, men heldigvis retter andet lag op det det hele, og efterlader lakken i et helt ensartet lag. Den tørrer hurtigt, hvilket jeg synes er en vigtig egenskab, den skal bare på, og så er man videre….

Jeg synes holdbarheden er ret god, og faktisk samme dag som jeg lagde lakken på – en farve på hver negl selvfølgelig, besluttede jeg, at gøre hele lejligheden ren, de følgende dage har de ligeledes været udsat for madlavning, strygning, vægttræning og hvad man ellers laver af ting og sager når man som jeg, har haft fri fra arbejde i et par dage.

Lakken har nu holdt i 4 dage, men så må der også nyt lak på i morgen, og denne gang vælger jeg én farve til alle ti negle.

Lakken var meget nem at få af, også selvom jeg bruger vegansk neglelakfjerner fra benecos. (læs mere her) Den koster 59 kr. i Magasin

Jeg vil helt klart anbefale By-K neglelakker, og jeg kommer helt sikkert til at købe flere af dem, for de kan sagtens måle sig i kvalitet og holdbarhed med nogle af de meget dyre neglelakker jeg købte før i tiden.

Leave a Reply