Testsmagning af vegansk rødvin

I dag er det fredag, og det betyder start på weekenden, (selvom jeg skal på arbejde i morgen) men det skal ikke afholde mig fra, at se min søde veninde, hun har med glæde lovet at være med til at teste denne veganske rødvin (også selvom hun ikke selv er veganer). så nu skal vi holde venindeaften og forhåbentlig snakke den halve nat. Stearinlysene er tændt, vi lytter til Agnes Obel og rødvinen står og ilter.

Jeg vil lige skynde mig at sige, at jeg ikke er nogen vinekspert overhovedet, jeg hører nok mere til den kategori der (inden jeg blev veganer) købte vin efter hvordan etiketten så ud. Men nu har jeg så købt en vegansk rødvin fra Super Brugsen i Borgergade i København. Den kostede 89 kr. og etiketten er meget fin :0)

Jeg har læst mig frem til, at det er en tysk rødvin, druesorten er Merlot og Dornfelder. I en smagstest fik den 4 ud af 5 stjerner, og I 2016 fik den sølv i en international biovinssmagstest/konkurrence.

Jeg må være ærlig og sige, at jeg synes den smager ret godt, den har en frugtig smag uden er være sur, og hvis man kan skrive det i en vinsmagningstest, så synes både jeg og min veninde, at den smagte af solskin og sommer – måske den passer godt til lidt grillede grøntsager på terrassen.  Så hvis du har mod på det, så synes jeg helt bestemt godt du kan købe en flaske Beerenstark – Nyd den så med din veninde, kæreste, familie eller hvem du nu har lyst til at dele med – Rigtig god fornøjelse….. 

Så skål herfra!

Læs mere om vin og produktion her.

Leave a Reply