Min Læseliste

Hvis du har læst en god bog i dit liv, så ved du hvad læsning kan give dig, det giver uforlignelig glæde og giver dig en viden og nye informationer/oplysninger som du ellers ikke ville vide.

I forbindelse med min Miracale Morning har jeg valgt at læse bøger som jeg føler kan hjælpe mig i mit liv og i min dagligdag , det er selvhjælpsbøger eller personlig udviklingsbøger.  Jeg synes det er meget inspirerende, bare 20 min om dagen kan gøre en kæmpe forskel på hvordan jeg ser mig selv og verden omkring mig. Det giver mig et løft når jeg starter dagen med en masse positive ord, det giver mig tit noget at tænke over, og jeg tillader mig selv at evalurer det liv jeg lever og hvordan vil jeg leve det.

Der findes et hav af bøger i den genre, så det er bare at finde frem til dem der tiltaler dig mest, køb dem, lån på biblioteket eller på nettet. det behøver ikke koste en formue, bare gør det. Hal Elrod anbefaler i sin bog, at man bruger 20 min. hver morgen på at læse. (se mere her)

Disse bøger har jeg indtil videre læst. De er alle gode på hver deres måde, og jeg kan helt klart anbefale dem.


Min litteraturliste – der jævnligt opdateres.

Hal Elrod: The Miracale Morning, USAFront Row Foundation, 2014.

Elaine N. Aron: Særligt sensitive mennesker, USA, Borgen, 2008.

Pernille Melsted: Find din passion på 4 ugerDanmark, Pretty Ink, 2010.

Nastja Arcel: Tag magten over dig selv, Danmark, Politikens Forlag, 2009.

Melody Fletcher: Sig ja til universet – og manifester den virkelighed du ønskerUSA, Dansk udgave Forlaget Det Blå Hus, Gyldendal 2016

Barbara Berger: Vejen til kraft – Fast food  til sjælen, Dansk udgave Bazar Forlag Aps, København 2007

Barabra Berger: Vejen til kraft 2 – Fast food til sjælen, Dansk udgave Bazar Forlag Aps, København 2007

Leave a Reply