Vegansk barnevogn eller klapvogn – Køb den i Purebaby

Reklame for Purebaby .

Selvom jeg ikke er i målgruppen for at skal købe ny barnevogn, så synes jeg bestemt jeg gerne vil reklamerer for dette fantastiske produkt som du kan købe i Purebaby .

Som nybagt forældre vil man gerne give sin baby den bedste start på livet, intet er godt nok – og sådan bør det også være, og kan man undgå unødvendig kemi og andre farlige stoffer, så giver man helt klart sit barn et forspring på livets vej.

Som forældre er en af de fornemmeste opgaver at passe godt på sit barn, fylde det med kærlighed, tryghed og omsorg, men dette gælder også for barnets omgivelser, for eksempel tilbringer barnet rigtig mange timer i sin barnevogn de første par år, de sover“til middag” et par gange om dagen, tænk på hvor mange timer det bliver på et år eller to. Her burde man som forældre overveje at investerer i en økologisk vegansk barnevogn fra Naturkind. Ikke nok med at den er vegansk så er den også miljøvenlig, komfortabel, garanteret fri for skadelig kemi og fuldstændig gennemtestet.
Den veganske serie udståler rigtig meget kvalitet og  omtanke for den verden vi lever i. Jeg vil være så frisk at kalde den for en “statement”  barnevogn,  og ved at investerer i den udviser du omsorg for den verden vi lever i. Du siger ja tak til økologi og nej tak til dyreindustrien , men du tager også et standpunkt over for dit barn og hvilken kemi du vil udsætte det for. – Det bedste er kun godt nok!

Naturkind-Vita-Barnevogn-77-Vegansk

Naturkind er et Østrigsk firma der har over 35 års erfaring på markedet og startede dengang for mange år siden op med at have én vision: At skabe en barnevogn der er fri for skadelig kemi og dermed blev de den første barnevognsprducent med udgangspunkt i økologi og bæredygtighed på markedet.  Faktisk så er Naturkind den eneste barnevogn på markedet med certificerede økologiske materialer.  

Purebaby er en af de største Naturkind forhandlere i Danmark og du kan altid kigge forbi Purebaby på Frederiksberg  og se eller prøvekør de fine økologiske veganske barnevogne og klapvogne, og samtidig se de forskellige økologiske tilbehør fra Naturkind.

Naturkind-Vita-Duovogn-Kornblume-XL

Hos Purebaby kan du udover produkter fra Naturkind finde en hel række andre lækre ting til ungerne, her er alt hvad hjertet begærer og alt hvad man kan ønske sig til sine børn – her findes lækkert økologisk tøj, ammepuder, sutter, dyner, legetøj i træ og selvfølgelig er alt også her fri for skadelig kemi.

Purebaby på Frederiksberg

Til mor finder du et bredt udvalg af naturlig kosmetik og lækre plejeprodukter i mærkerne Miild, Xellence og Vild Nordisk Natur – alt sammen i den bedste kvalitet.

Jeg ville ønske at der fantes den slags kvalitetsprodukter dengang jeg skulle være mor, både for min datters skyld, men også til mig, tænk hvis man allerede dengang kunne købe en økologisk vegansk miljøvenlig barnevogn – Ja så ved jeg godt hvad jeg havde valgt – desværre var det bare ikke oppe i tiden dengang, jeg tror, at jeg skulle have ledt længe i Ringsted for at finde en økologisk barnevogn – og en vegansk ville da have været helt umuligt, dengang anede jeg ikke at man kunne være veganer, og jeg var nok ikke den eneste, men det har heldigvis ændret sig siden.

Du kan  følge med på Purebaby’s facebookside her eller besøge butikken på Falkoner Allé 39 på Frederiksberg. Kan du ikke vente med at købe nyt til dig selv eller ungerne, så hop direkte videre til hjemmesiden, hvor du kan se meget mere i online butikken, eller du kan også vælge at følge Purebaby på Instagram lige her.

 

2 Comments

 1. Purebaby

  marts 21, 2018 at 2:01 pm

  Mange tak for det fine indlæg 🙂 Vi glæder os til at byde dine læsere velkommen i vores butikker.
  Kh. Purebaby

  1. Bettina

   marts 21, 2018 at 2:09 pm

   Kære Purebaby.
   Jeg håber at indlægget vil inspirerer andre til at tænke på, at der findes veganske muligheder når man skal ud og købe nyt til baby.
   Mange tak for jeres kommentar.
   Med venlig hilsen Bettina.

Leave a Reply