Dejlig varm vinterjakke

Jeg har længe været på udkig efter en ny vinterjakke, men jeg synes ikke at udbuddet er specielt stort. Det skal helst være noget der både falder i min smag, passer i størrelsen og er i en god kvalitet så jeg kan bruge den i et par sæsoner. Den skal også være så lang, at jeg kan bruge den, når jeg cykler, så en 3/4 lang jakke er bestemt at fortrække.

Når jeg endelig i min søgen fandt en pæn jakke, var der enten altid udsolgt eller i en forkert størrelse. Jeg faldt bl.a. for en på hjemmesiden PenePiker.no (se den her) men den var desværre udsolgt i min størrelse. PinePiker er et Norsk firma der sælger alt fra sko, tasker, jakker, frakker, bluser, bukser, smykker, herretøj og alt muligt andet. Hvis du ikke allerede kender netbutikken, er den bestemt et besøg værd, alt er naturligvis vegansk.

Men endelig efter lang tids søgen fandt jeg endelig en rigtig fin jakke på Amazon, og så var prisen tilmed overkommelig. Mærket er Navahoo og selvfølgelig vegansk. Hvis du vil se eller få inspiration til din egen vinterjakke kan du se mere her.

Nu glæder jeg mig bare til det bliver lidt koldere, for så kommer den til at hænge på mig hver eneste gang jeg skal en tur ud i byen.

Det eneste jeg nu mangler til min capsule wardrobe er en tyk varm sweater, så kan frost og sne bare komme an, for jeg er forberedt. (Læs mere om capsule wardrobe her)

Leave a Reply